Thon Hotel Kristiansand

thonØnsker du å bo sentralt og behagelig under ditt besøk til sørlandshovedstaden Kristiansand? I så fall er Thon Hotel Kristiansand et optimalt valg, med en sentrumsnær beliggenhet samtidig som det ligger et stykke unna den verste sentrumsstøyen og nattelivet i byen.

Beliggenhet

Thon Hotel Kristiansand ligger sentralt til i Kristiansand, selv om avstanden på knappe tre kilometer til selve hjertet av Kristiansand og sentrum for øvrig vil anses som noe lang for enklere. For andre igjen vil dette være positivt, ettersom Thon Hotel Kristiansand ligger rolig og skjermet til i en fredelig del av sørlandsbyen. Blant severdigheter i byen kan vi nevne at Christiansholm festning ligger en knapp kilometer fra hotelldøren, og det finnes både butikker og restauranter i umiddelbar nærhet. For øvrig så vil også beliggenheten til hotellet gjøre et prisnivået er noe hyggeligere enn på de mest sentrale sentrumshotellene i Kristiansand.

Rom

thon-hotel-kristiansand-business-room-1Thon Hotel Kristiansand er et middels stort hotell i Kristiansand med 112 gjesterom av moderne standard. Hotellet regnes som 3- og en halv stjerne, og følgelig kan man forvente seg kvaliteten deretter. Romkvaliteten varierer fra vanlige enkeltrom til større familierom og suiter. Prisnivået for de enkleste rommene er så rimelig som 800 kroner/natten for to personer på dobbeltrom. Rommene er utstyrt med flere fasiliteter for å gjøre besøket behagelig for deg. Blant annet kan vi nevne kaffetrakter, strykejern, toalettartikler, hårføner, TV, gratis avis, telefon og skrivebord. Dessuten er trådløst internett tilgjengelig på hotellrommet uten ekstra tillegg i prisen.

Fasiliteter

Thon Hotel Kristiansand tilbyr flere fasiliteter til sine overnattende gjester. Blant de mest grunnleggende hotellfasilitetene kan vi nevne tilgang til treningsstudio, møterom, konferanselokaler, renseritjenester og øvrige resepsjonstjenester. Hotellet har egen restaurant i samarbeid med den velkjente Egon-kjeden, som serverer lunsj og middag hver eneste dag. Frokostbuffé er inkludert i prisen når du er gjest på Thon Hotel Kristiansand. Utover dette har hotellet også egen bar/lounge, samt kaffebar/kafé. Nesten 100 overnattende gjester har vurdert kvaliteten til Thon Hotel Kristiansand via nettstedet TripAdvisor – og gitt det en poengsum på 3,9 av 5 mulige.