Info om Collectorlånet forbrukslån

collectorCollector er en skandinavisk bank med opphav i Sverige, som i nyere tid har satset på forbrukslån i hele Norden. Deres forbrukslån, som populært bare kalles for Collectorlånet, lar deg låne penger til akkurat hva du selv vil uten at det er nødvendig å stille med sikkerhet for lånet. Det er et prisgunstig forbrukslån som passer utmerket for deg som trenger et «passe stort lån», da man maksimalt kan låne 100 000 kroner hos Collector.

Betingelser og priser

Collector legger seg på en linje midt imellom norske banker både hva betingelser og vilkår for deres forbrukslån gjelder. Her kan man søke om å låne mellom 20 000 til 100 000 kroner, og følgelig er Collectorlånet passende for deg som trenger «middels» med penger. Den effektive renten er også ganske hyggelig, da den i snitt ligger på 16,25 prosent. Ettersom det ikke er snakk om veldig store lånesummer vil det uansett være mulig å forhandle seg til en bedre rente enn som så dersom du har økonomien på stell.

Maksimal nedbetalingstid for Collectorlånet er 10 år. Derfor kan du ta deg god tid til å nedbetale gjelden din, noe som er viktig for mange når de tar opp usikrede lån. Utover dette er det ingen skjulte kostnader eller gebyrer med Collectorlånet – alt er inkludert i den effektive renten.

Fordeler med forbrukslånet

wenigDen største fordelen med Collectorlånet er at dette er et prisgunstig lån for deg som uansett skal låne summer mellom 20 000 til 100 000 kroner. Dessuten er søkekriteriene relativt overkommelige, slik at folk flest får lån gjennom Collector. Utover dette er det ingen spesielle fordeler eller ulemper med å søke lån hos Collectorlånet – det er rett og slett et gjennomsnittlig bra lån.

Søke om Collectorlånet forbrukslån

For å søke om Collectorlånet må du fylle ut et søknadsskjema som ligger på nettsidene til Collector. Før du søker bør du sjekke at du oppfyller søkekriteriene, som blant annet innebærer at du må være minst 20 år gammel og ha en årsinntekt på minst 120 000 kroner (før skatt). I tillegg kan du ikke ha betalingsanmerkninger og du må være registrert i Folkeregistret med norsk adresse.