365Privat Mastercard kredittkort

365privat365Privat MasterCard er ett av landets aller mest populære kredittkort, og som ofte blir omtalt som et rent bensinkort. Kortet har ofte scoret høyt i kredittkort tester og  med de høye drivstoffprisene her i landet, så er det kanskje ikke så rart at nordmenn ønsker å spare penger når de fyller tanken. Det er nettopp dette 365Privat Mastercard hjelper deg med, gjennom å gi deg en bonus på tilsvarende navnet når du fyller bensin eller diesel på norske bensinstasjoner. Kredittkortet tilbys av Danske Bank og har mange år på rad blitt kåret til «best i test» av norske nettaviser og magasiner.

Betingelser for 365Privat Mastercard kredittkort

Det er ikke betingelsene og vilkårene som gjør 365Privat til en vinner i kredittkortmarkedet, selv om de generelle betingelsene er konkurransedyktige. Det koster for eksempel ikke noe å eie kortet, og det er heller ikke noen gebyrer ved vanlig varehandel eller netthandel. Det kan dog bli kostbart ved uttak av kontanter i minibank, eller ved betaling av regninger på nett. Utover dette så har 365Privat Mastercard en kredittgrense på opp mot 50 000 kroner, noe som er ganske lavt sammenlignet med andre konkurrenter på markedet.

Men det er viktig å huske på at de største fordelene til 365Privat ligger i drivstoffbonusen, som du kan lese mer om i neste avsnitt. Det gjør at den effektive renten for kredittkortet heller ikke er spesielt hyggelig, med en rente på 25,21 prosent. En såpass høy rente gjør at kredittkortet ikke egner seg for nedbetaling over lengre tid, men ettersom man har halvannen måned med rentefri betalingsutsettelse, så vil man ved optimal bruk slippe å bekymre seg for den høye renten.

Fordeler med kredittkortet

365Privat Mastercard er et kredittkort med svært store fordeler for den som vil spare penger når en fyller tanken. Du får nemlig 3,65 prosent av pengene tilbake når du fyller bensin eller diesel – uavhengig av stasjon – og det tilsvarer over 50 øre/literen med dagens bensinpriser. Velger du å fylle tanken hos Esso får du en ekstrabonus på 30 øre/literen, slik at total innsparing strekker seg til over 80 øre/literen! Som om ikke dette var nok, så sparer du også tilsvarende prosentbonus når du handler i både kles- og skobutikker.

Utover det omfattende bonusprogrammet så har 365Privat Mastercard en rekke andre fordeler som lar deg spare penger. Du får for eksempel 10 prosent avslag på leiebil hos Hertz, og du kan spare penger på strøm gjennom Ustekveikja Energi. Til sist må vi også nevne rabattavtalene som selskapet har skaffet seg gjennom norske restauranter, nettbutikker og utvalgte butikker. Prima vare, med andre ord!

Søke om 365Privat Mastercard kredittkort

Med såpass mange fordeler skulle man kanskje tro at det var en komplisert sak å søke om 365Privat MasterCard, men kredittkortet er like tilgjengelig som det er fordelaktig. Søknadsskjema finner du på nettsidene til Danske Bank, og de eneste kravene for å få godkjent søknaden er at du har en eller annen form for inntekt, er minst 18 år gammel og at du ikke har betalingsanmerkninger. Svar på søknaden får du som regel innen svært kort tid.